betaalbare haarstukjes bij Alopecia Areata

 

 

 

Hierboven zie een voorbeeld van een klantje met Alopecia Areata. Zij heeft haarstukje van Balmain (echt haar) al voor €75,-- inclusief in model knippen/snijden.

Deze haarstukjes zijn vooral geschikt wanneer je de kale plek(jes) aan de voorkant hebt, maar nog wel haar halverwege en bij de kruin zodat je de clips hieraan kan vast maken. 

Dit haarstukje is van 100% echt haar van en van heel goede kwaliteit. Je bevestigd dit met 3 clips.

Het draagcomfort is hoog, het is licht en voelt niet zwaar. In de salon in Heerhugowaard kan je vrijblijvend passen.

Er zijn verschillende soorten haarstukjes, het haarstukje hierboven is vooraal voor de voorkant en zijkant bedoelt.

Wanneer je twijfelt wat je nodig hebt kan je contact opnemen via de app  06-55733887 om te kijken wat er mogelijk en betaalbaar is.

Haarstukjes van Perfecthairstore, of een haaraanvulling zijn betaalbare oplossingen en tevens van 100% echt haar. De haaraanvullingen kunnen semipermanent of zelfs permanent worden bevestigd.

Daarnaast is het mogelijk om de haaraanvulling met uw eigen haar te verbinden met behulp van ringetjes of clips. 

Wilt u graag een afspraak maken om te zien welk haarstuk het beste bij u past in het geval van alopecia areata? Of wilt u geïnformeerd worden over de diverse bevestigingsopties die we hanteren?  Neem dan contact met ons op via de                            app 06-55733887 of stuur een email naar perfecthairstore@gmail.com

 

Algemene informatie Alopecia

Alopecia areata is letterlijk pleksgewijze kaalheid. Mensen met alopecia areata krijgen ronde of ovale plekken op het hoofd. Daarnaast kunnen ook je wenkbrauwen, wimpers of ander lichaamshaar aangetast worden. Dit kan binnen enkele dagen, maar meestal ziet u kale plekken verschijnen binnen enkele maanden tot jaren.

Hoe onstaat Alopecia Areata

 Het is een ziekte met een ontsteking van de haarwortels met als gevolg gedeeltelijke haaruitval. 

Een behandelink tegen alopecia areata  is er helaas niet . Genezen is dus een kwestie van tijd, het verloop bij u en daarmee de ernst van uw ziekte. In ernstige gevallen van alopecia komen haren niet meer terug en zult u moeten leren omgaan met uw kaalheid.

 

Herkennen van alopecia areata

Wanneer u vermoedt dat er alopecia areata is opgetreden, dan zijn er manieren om dit herkennen. De plekken waar de haarwortels worden aangetast zijn vaak ovaal of rond. Ze beginnen als kleine kale plekken. 

In deze plekken vallen eigenlijk alle haren uit en de huid eromheen is niet aangetast en hier is een normale haargroei te zien. Vaak zijn het witte plekken, omdat de huid eronder nog nooit zon heeft gezien.

Dit kan een plek zijn, maar het kunnen ook meerdere plekken zijn.

 

 

Afspraak maken :

  • App ons en maak vrijblijvend een afspraak.
  • Alle kleuren op vooraad, geen intake nodig.
  • Wax en Microring extensions
  • Flip- en Clip in 

Facebook :

Check mijn facebookpagina en blijf up-to-date met de nieuwste trends en de leukste salon aanbiedingen.

 

© 2018 - 2024 featheryourhead | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel