Droge extensions

Droge hairextensions / pluizige hairextensions: 

Wanneer je relatief goekope hair extensions hebt gekocht of hebt laten inzetten dan kan het zijn dat ze na ongeveer 2 weken droog en stug aanvoelen. 

Dat ze zo droog/stug voelen komt door de goedkopere chemische behandelingen welke ze gehad hebben  t.o.v. duurdere extensions.  De haarschubben zijn vaak niet meer intact en zullen wat slechter sluiten. Dit veroorzaakt droogheid en klitten.

Duurdere extensions of bekende merken waar ik zelf mee werk in de salon hebben dit probleem niet.  

Is er een oplossing tegen droge extensions?

De haarschubben welke niet goed sluiten zorgen voor droogheid of klitten in het haar. Om de haarschubben goed te laten sluiten heb je een goed produkt nodig waarvan het zuurgehalte wat hoger is. 

 Mijn advies is absoluut hydration te gebruiken. Dit is niet in de winkel te verkrijgen, maar alleen online.

Dit is een echte aanrader, omdat dit produkt een veel hoger zuurgehalte heeft dan veel produkten in de winkel.  Jouw extensions worden hier weer 100% zacht en soepel van.

Ongesorteerd haar oftewel niet remys haar:

Het kan zijn dat de extensions niet gesorteerd zijn op haarschubrichting.  Het voelt dan alsof de haren in strengen aan elkaar blijven kleven zoals dreads, zelfs als je ze weer uit elkaar trekt.

Er is geen enkel produkt dat dit probleem kan opslossen en het is  raadzaam om dan de extensions eruit te halen. Wanneer je twijfelt neem dan contact op met diegene die de extensions heeft ingezet.

 

 

  • Extensions verwijderen
    Extensions verwijderen
  • Adres
    Adres
  • Extensions zetten
    Extensions zetten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 featheryourhead | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel