Microring extensions ervaringen

Microring Extensions

Hieronder vertel ik mijn ervaring  over microring extensions met de belangrijkste voor- en nadelen op een rijtje. Wanneer je het juist wel of juist niet zou moeten laten zetten. Ik heb hieronder een foto van het systeem microring extensions.

Microring extensions

Voordelen microring extensions

 

 1. Een snelle manier van haarverlenging binnen 2 a 3 uur
 2. De kans op beschadiging aan het eigen haar is veel kleiner dan b.v. bij wax extensions . Er komt geen lijm of hitte aan te pas
 3. Ze zijn herbruikbaar en dus relatief goedkoop. Na een aantal maanden kan je ze verwijderen en weer makkelijk opnieuw herplaatsen. (mits de kwaliteit van het haar goed is).
 4. Je hoeft het niet perse in een salon in te laten zetten. Je kan ze los kopen en door b.v. een vriendin in laten zetten. Op youtube heb je filmpjes waarop je kan zien hoe makkelijk dit gaat. Ook het uithalen is super makkelijk.

Nadelen

 

1. De I-tip wordt vastgezet met een microringetje. Wanneer het microringetje niet helemal dezelfde kleur is als het eigen haar kan je ze gaan zien als het haar bv. open valt of als de wind erdoorheen waait. 

2. Ze vallen/glijden wat sneller uit dan bv. de gebruikelijke 'wax extensions'.  Ik leg je hieronder uit hoe dat kan:

 

Microring extensions

 De I tip is  rond en daarom kan de  microring nooit 100% platgenepen worden. Het kan dus gaan glijden.

 

Is er een oplossing tegen het uitglijden?

Ja, absoluut. Wanneer ik microring extensions inzet bij mijn klanten wil ik niet dat het gaat  glijden. ik heb onderstaand 2 oplossingen welke ik toepas in de salon:

 1. Wanneer je 2 microringetjes gebruikt in plaats van 1 zit het al een stuk steviger vast. Ze zullen niet meer uitglijden. Je voelt en ziet ze wel wat meer zitten door de bevestiging van 2 ringetjes. (wat minder draagcomfort)

 2. Ik gebruik in plaats van de normale I tip microringextensions de Flat tip ring on extensions. De I tip is niet rond, maar plat en heel klein.  Hierdoor kan je de microring helemaal 100% plat knijpen en heeft alles meer grip, zonder het probleem van uitglijden.

Microring extensions

Flat  ring on Seiseta Eurosocap

 

 • Microring extensions prijzen
  Microring extensions prijzen

Afspraak maken :

 • App ons en maak vrijblijvend een afspraak.
 • Alle kleuren op vooraad, geen intake nodig.
 • Wax en Microring extensions
 • Flip- en Clip in 

Facebook :

Check mijn facebookpagina en blijf up-to-date met de nieuwste trends en de leukste salon aanbiedingen.

 

© 2018 - 2024 featheryourhead | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel