Festival looks

Vind hier jouw festival Looks

Niets kan te gek wanneer je naar een festival gaat. Bijna alles is geoorloofd. Wil je toch nog wat ideeen? Kijk hieronder voor wat tips om jouw festival outfit van 2018 helemaal compleet te maken met leuke en sexy accessoires en te gekke haarkapsels.

Flash tattoos

Festival looks

Deze Flash tattoos zijn tijdelijke tattoos in metallic zilver- en goudtinten. Ze waren er eerst voor op de armen, buik, benen enkels, maar je ziet ze nu ook voor op het gezicht.

Doe jouw haar in een trendy staart of vlecht (met dip dye effect)

festival look

Zin in een lange staart?

 Wie niet gezegend is met een lange volle staart kan nu een beetje vals spelen met een lange ponytail.

Behalve de normale gangbare kleuren zie je ze nu ook staarten met gekleurde punten onderaan (dip dye). Draag hem hoog, laag of gevlochten of als vissegraat.

De echte stoere meiden dragen de ponytail met opgeschoren zijkanten. De ponytail wordt dubbel bevestigd en zit op 2 manieren vast aan het eigen haar. Dus heel erg festival proof. 

 

Haarbandjes

Festival looks

Haarbandjes zie je eigenlijk ieder jaar wel. Je kan ze  dragen met jouw haar los, maar ook  in combinatie met een staartje. Ze zijn ook leuk te dragen met een rommelig knotje. Je maakt iets simpels dan  bijzonder door een leuke haarband te dragen. 

 

  • Grijze haarverf
    Grijze haarverf

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 featheryourhead | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel