Flip in voor dun haar

Kan een Flip in ook bij dun haar?

Flip in extensions is een haarstukje welke heel makkelijk zef in te zetten is,. Wanneer je geen beschadiging aan het eigen haar wilt is dit een heel goed  en makkelijk systeem. Er zijn verschillende merken Flip in te koop, maar welke is nu het meest geschikt voor dun haar? 

Hieronder staat een overzicht met een aantal merken Flip in en hoeveel gram haar het is en voor welk type haar het geschikt is.

Flip in Hair 85 gram  deze is gechikt voor dun tot normaal haar.  Dit is een mooi haarstukje en valt vrij vol aan de onderkant. De rand waar het haar aan vast zit  is wel vrij dik,  stevig en breed, dus bij dun haar kan je dit gaan zien. De band is 32cm breed. Wanneer het eigen haar aan de zijkanten dun is, kan je de band gaan zien.  Dit haarstukje is heel gechikt wanneer jouw hoofd niet smal, maar juist wat groter is.

Balmain Dress 60 gram deze is gechikt voor dun haar. De band is heel dun en plat zodat je het niet ziet en het draagt ook comfortabel.  De breedte van de band waar het haar op zit is 25cm (van oor tot) , dus bij dun haar ga je dit niet zien. 

wire hair van glamouryourhair 100 gram deze is geschikt als je van jezelf dik haar hebt. De band waar het haar aan vast zit is niet dik, maar normaal, en draagt comfortabel.  Bij dun haar kan je de band wel gaan zien aan de zijkanten.

Fill in Hair 100 gram deze is geschikt als je dik haar hebt. De band waar het haar aan vast zit is hiervan normaal,  maar kan je bij dun haar gaan zien.

De Balmain Dress is dus eigenlijk het meest geschikt voor wanneer je dun/fijn haar hebt en dunne puntjes. Hij is van mooie kwaliteit, maar alleen verkrijgbaar in de lengte 40/45cm. 

 

 

 

 

 

Afspraak maken :

  • App ons en maak vrijblijvend een afspraak.
  • Alle kleuren op vooraad, geen intake nodig.
  • Wax en Microring extensions
  • Flip- en Clip in 

Facebook :

Check mijn facebookpagina en blijf up-to-date met de nieuwste trends en de leukste salon aanbiedingen.

 

© 2018 - 2024 featheryourhead | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel