Flip in Hair kopen

Deze pagina is nog onder constructie........

 

Zit je te twijfelen of je een Flip in wilt aanschaffen? Ik ga je op deze pagina uitleggen wat de  voor- en nadelen zijn en waar je op moet letten en waar je ze kan kopen.

Wat is Flip in Hair?

Flip in Hair, ook wel wire hair extensions genoemd is haar aan een draadje. Het is een systeem waarmee je het eigen haar niet beschadigd. Het is zelf makkelijk in te zetten.   Hier op de foto zie je hoe dit systeem werkt   FOTO

 

Waar koop je een Flip in?

Voordat je online een Flip in koopt, moet je er op letten (kijk bij retourneren) of deze kan worden geretourneerd wanneer de kleur toch niet goed blijkt te zijn. Bij veel online webshops kan het namelijk niet worden geretourneerd/geruild ivm hiegeneredenen. Winkels waar je het wel kan retourneren zijn bv:

 

Online kopen of afhalen in de winkel 

Ik heb zelf een online winkel (Perfecthairstore) en verkoop veel Flip in Hair. Ik merk dat veel meiden het lastig vinden om de juiste kleur uit te kiezen.  Wanneer je hulp nodig hebt om de juiste kleur uit te kiezen kan je langskomen in de winkel (Heerhugowaard) Alle kleuren, lengtes zijn voorradig. Wanneer dit te ver weg is en je wilt liever online kopen dan ka je ook via de app (06-557338870) om kleuradvies vragen. Je stuurt dan een duidelijke foto van jezelf door zodat wij kunnen meekijken voor de juitse kleur.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Microring extensions ervaringen
    Microring extensions ervaringen
  • Extensions zetten
    Extensions zetten

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 featheryourhead | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel