Wire Hair extensions

Artikel 1 van 10

Prijs v.a. €120,--

Klik hier om naar het artikeloverzicht te gaan

Wire Hair extensions

 

 

 

Wat is Wire Hair extensions?

Wire Hairextensions zijn extensions welke geen bechadiging aan het eigen haar geeft. Het is haar aan een draadje van 100 gram welke op het hoofd geplaatst wordt d.m.v. een onzichtbaar draadje. Dit draadje kan je een beetje vergelijken met een visdraadje. Er zijn verschillende merken te vinden, maar wat maakt dit merk ( Fill in Hair ) dan zo uniek?  Dit haarstukje is gemaakt van 100% Human Hair A kwaliteit haar en je kan deze vrijblijvend komen passen in onze winkel in Heerhugowaard.  Tevens kan dit merk geretourneerd/geruild worden, zelfs nadat je het uit te verpakking hebt gehaald om te kijken of je de juiste kleur hebt gekocht. Ga hier naar onze retourvoorwaarden

Waarom Wire Hair

Dit systeem beschadigd niet het eigen haar. Je kan zelf bepalen wanneer je het draagt en hoe vaak je het draagt.  Het haar is 100 gram echt haar in 3 lengtes verkrijgbaar (30,40 en 50cm) en is geschikt voor dun tot normaal haar.  Je kan dit haarstukje online kopen, maar ook afhalen in de winkel in Heerhugowaard. Het wordt dan tevens  gratis in model geknipt/gesneden naar wens.

Voordelen en nadelen van Wire hair extensions

Wat kan je nu precies verwachten van Wire Hair? Wax extensions, clip in extensions, en  tape extensions en nog veel meer van dit soort verlengsystemen geven geen garantie dat het eigen haar niet beschadigd. Dit haarstukje dus wel.  Het enige nadeel van haar aan een draadje is dat het alleen geschikt is voor dun tot normaal haar. Heb je heel dik haar, dan is dit systeem niet geschikt.

Online kopen of afhalen in de winkel in Heerhugowaard

Je kan onze extensions online kopen of afhalen in de winkel in Heerhugowaard. Wanneer je online wilt kopen maar twijfelt over de juiste kleur kan je appen naar 0655733887 zodat we je vrijblijvend kunnen adviseren.  

Wanneer je liever wilt langskomen, omdat je twijfelt kan dat natuurlijk ook. Alle kleuren en lengtes zijn voorradig. We zitten in Heerhugowaard. Het gaat op afspraak. Wanner je besluit te kopen wordt het haarstukjes tevens  gratis uit service in model geknipt/gesneden.

 

Afspraak maken :

  • App ons en maak vrijblijvend een afspraak.
  • Alle kleuren op vooraad, geen intake nodig.
  • Wax en Microring extensions
  • Flip- en Clip in 

Facebook :

Check mijn facebookpagina en blijf up-to-date met de nieuwste trends en de leukste salon aanbiedingen.

 

© 2018 - 2024 featheryourhead | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel